Bli med o-gruppa til Östersund!

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 24. Aug 2016

Helga 09.-11. september gjennomføres et av høstens store høydepunkt: Familietur til Östersund!

Opplegget følger tradisjonell oppskrift, med busstur østover på fredag ettermiddag. Avreise kl. 16:00 fra Gymnas gata/Ole Vig vgs. De beste hyttene på Östersund camping er allerede reservert.

Fredag kveld blir det forhåpentligvis mulighet til natt-orientering, for de som ønsker å delta på det.

Lørdag er det individuelle løp i konkurransen "Loffelunken". Etter løpet setter vi av tid til shopping i Östersund, etterfulgt av pizza og sosialt samvær på campingen. Lørdag kveld avsluttes med et besøk til Storsjøbadet.

Søndag arrangeres stafetten Älgjakten, der det forhåpentligvis blir en både morsom og spennende konkurranse. Etter at stafetten er ferdig vender vi kompasset mot Norge, og kjøper oss mat underveis.

For nye orienteringsløpere, eller andre som er litt usikre på om dette er noe å bli med på, vil vi fremheve at dette først og fremst er en sosial tur. Det er mange fine løyper å velge blant, og vi i SBO vil hjelp til med å velge riktig løype for deg. Det er som ellers tillatt å få hjelp/bli "skygget" under løpet.

Påmeldingsfrist er torsdag 1.september. Påmelding sendes til rune.bjorgum@gmail.com.Midt-norsk mesterskap 28.-30.august

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 21. Aug 2015Midt-norsk mesterskap i orientering arrangeres i Orkdal 28.-30.august.

Vi reiser mannsterke dit og har ordnet felles overnatting på skole og sosialt opplegg for klubben!

Frist for påmelding via Eventor er lørdag kveld 22.august. Direktepåmeldinger i egne løyper på løpsdagene er også mulig. Her er det løyper som passer for alle aldre og nivå!


Meld din interesse for overnatting/sosialt til inahunsdal(alfakrøll)gmail.com.


Stjørdals-Blink i borgertoget 17. mai

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 16. Mai 201517 mai håper vi i Stjørdals-Blink at vi igjen kan dominere borgertoget med så mange utøvere og medlemmer som mulig!
Oppmøte Stjørdalshallen klokka 14:45.

O-gruppa oppfordres til å stille med en kvist med o-post som "flagg".
Det anmodes om at utøverne i størst mulig grad stiller i Stjørdals-Blink drakter.


Årsfest for seniorer

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 7. Jan 2015

Da er tiden kommet for å feire fjorårets seire og oppturer og glemme (eller bli påmint) fiaskoer og tabber. Vi innleder 2015 med årsfest på Solheim Forsamlingshus i Vassbygdveien fredag 16.januar kl 1900.