SBO - høsten 2022

Postet av Ingvild Kjesbu den 2. Jul 2022

Høsten kommer med MNM, familietur til Østersund,  oppstart av treninger og mye annen O-aktivitet i SBO. 

  • Midt Norsk Mesterskap 19-21/8 i Selbu og Malvik (Jøssåsen). I år blir det ikke overnatting på MNM, men vi ønsker at alle setter av tid til sosial aktivitet etter løpet på lørdag. Kanskje blir det bading i Selbusjøen fredag. Intern påmelding til stafett innen 10/8 under klubbaktiviteter i Eventor. 
  • Familietur 16-18/9. Familietur til Østersund. Vi reiser med buss til Østersund fredag og deltar på Loffelunken og Elgjakten (stafett). Vi har leid vandrerhjemmet Jamtli, og det blir mulighet til å dra i Storsjøbadet.
  • Treninger, oppstart for alle grupper i uke 33. Det kommer nærmere informasjon om oppmøtet i ukesbrevene. Spontane treninger før dette annonseres på FB. 
  • Lokale løp, oppstart 2/8 på Arnstadåsen på Skatval. Etter dette blir det løp hver tirsdag tom 4/10. Vi ønsker spesielt nybegynnerne velkommen på lokale løp - se oversikt for høsten under aktiviteter på hjemmesiden. 
  • Kretsløp, etter MNM blir det KM helg i uke 34 med mellomdistanse på Nevra nord lørdag der SBO arrangerer og stafett søndag på Byåsen. Km lang 11/9 på Steinkjer. Se Eventor for mer informasjon om flere løp. 
  • Samlinger for A og B løpere. Det blir kretssamling med en overnatting på Skallstuggu etter KM natt på Verdal fredag 30/9. Tverridrettslig ungdomssaming 28-30.okt 22 for alle født 2007-2010 der det i år blir mulighet å velge orientering som særidrett. 
  • Halloween-o-løp, Løpsleder gleder seg stort til å legge skumle løyper i skogene ved skihytta på Frigården. Det blir ikke 31/10, men en av dagene rett før el etter. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.