Familietur til Østersund 16-18.september 22

Postet av Ingvild Kjesbu den 2. Jul 2022

16-18. september reiser O-gruppa på familietur til Østersund. Det er bare å glede seg for i år må det bli tur.

Det blir en sosial tur med mer enn bare orientering for hele familien! Vi reiser med buss og bor på vandrerhjemmet Jamtli. 

Loffelunken 2018


Avreise med buss fredag 16/9 kl 16.00 fra parkeringsplassen ved Ole vig vgs/gymnasgata.

Fredag kveld drar de eldste løperne rett på nattløp som passer for C-løpere med skygge, B og A løpere. 

Lørdag deltar vi på Loffelunken, individuelt løp. Etter løpet  tar vi turen til byen for litt shopping. Resten av dagen spiser vi pizza og hygger oss på Jamtli før vi avslutter dagen med bading i Storsjøbadet.

Søndag stiller vi lag i stafetten Elgjakten - en morsom og spennende konkurranse for alle.  Etter løpet drar vi hjem og stopper for middag underveis. Retur til Stjørdal ca kl 18. 

Klubben dekker store deler av utgiftene til turen. Vi legger ut for buss, vandrerhjemmet og felles måltider. I år spiser vi alle måltider sammen da vi har et stort felleskjøkken og spisesal i tilknytning til vandrerhjemmet. Fredag kveld blir det kveldsmat med karbonader og lørdag bestiller vi pizza. Reiseleder vil sette opp grupper som har ansvar for måltidene.  Alle betaler en egenandel på ca 600-700 kr pr person - da er all mat med unntak av middag på hjemreisen inkludert.  Det er gratis inngang på Storsjøbadet. 

Påmelding i Eventor innen 21/8, se under klubbaktiviteter (det er løyper for alle - løyper med fri starttid, alle nivå, påmelding på løpene gjøres av klubben). 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.