Info til alle foreldre (sendt ut på mail)

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 8. Sep 2015

Hei!

Nå er vi endelig klare til å starte opp turnsesongen.

I år har vi hele 285 barne- og ungdomsturnere i klubben - dette er rekord!

Fellestrening
Sesongens første trening for alle partiene blir onsdag 16. september kl. 17:00 - 19:00 i Fosslia Fjellhall. Vi har ikke garderober til så mange, så alle må møte ferdig skiftet, jentene må ha håret oppsatt i hestehale eller fletter.
Treningen starter med at alle trenerne har plakat med navnet på sitt parti på, og ungene går til hvert sitt parti. Der vil de bli litt kjent med gjengen som de skal trene sammen med, og få litt informasjon om hva som skal skje framover.
Etterpå blir det felles oppvarming. Alle turnapparatene vil stå ute i hallen, og det blir fritt fram for alle å prøve alt vi har. Det vil stå trenere klar til å hjelpe til. Vi anbefaler at de yngste holder seg sammen med sitt eget parti - det blir mange i salen og mye å forholde seg til for en ny turner.

Det blir kiosk med kaker og kaffe oppe i andre etasje, og vi vil at alle foreldre som skal være i hallen setter seg på tribunene oppe, slik at ungene kan fokusere på treningen og å bli kjent med de andre turnerne.

Søsken og andre barn som ikke er medlemmer i Turngruppa kan ikke være med på treningen. Hallen blir helt full med de som er medlemmer, så det blir ikke plass til andre.

Foreldremøter
Det blir foreldremøter for alle partiene på første trening etter fellestreningen. Møtene blir i kafeen i Fjellhallen, og der vil dere møte hovedtreneren til partiet ungene deres hører til.
Jenter 1.-trinn og Jenter 2.-trinn B skal ha foreldremøte en uke senere enn de andre.
På foreldremøtene skal det velges en foreldrekontakt, som blir det samme som lagleder i håndball og fotball. Turngruppa er blitt så stor at vi må ha et bindeledd mellom Styret og turnerne, og trenerne trenger en person til å hjelpe til med enkelte oppgaver. Vi har lite dugnad i turn, men foreldrekontakten vil få ansvar for å dele ut lodd, hjelpe til med å organisere foreldrene i forbindelse med reiser og arrangementer. Det blir ikke mye jobb, og det er viktig at dere som foreldre engasjerer dere.

Aspirantpartiet
Vi har tre partier som ikke er aldersbestemt, men der en blir plukket ut til å delta hvis en møter de kravene som vi stiller. Dette er Konkurransepartiet, Tropp og Aspirantpartiet.
Det blir uttak til Aspirantpartiet søndag 20. september 17:00 - 19:00 for både gutter og jenter. Alle som er med på aldersbestemte partier første til femtetrinn kan komme og vise ferdighetene sine. Vi kommer til å velge ut inntil 12 turnere til dette partiet. Det kommer en egen epost dette uttaket. Siden høstsesongen ble kortere enn normalt vil disse få tilbud om plass på partiet fram til sommeren.
Kravene til ferdigheter står på stjordalsblinkturn.no. I tillegg til de tekniske ferdighetene er det også helt avgjørende at turneren er motivert og hører etter når trenerne gir beskjeder. Det vil kunne bli tatt ut turnere senere i året også. Ingen kan trene med uttakspartiene uten at de har fått tilbud om plass fra Styret.

Kretsmesterskap
I år er det vår tur til å arrangere KM for Nord-Trøndelag. Dette skjer lørdag 31. oktober i Fjellhallen. Dette blir veldig spennende og artig, og et løft for klubben vår. Det vil bli behov for litt dugnadsinnsats i forbindelse med stevnet. Det kommer mer informasjon om dette senere.

Juleavslutning
Sommeravslutningen viste veldig tydelig at vi er blitt alt for mange til at vi kan samles i Fjellhallen. Årets juleavslutning blir derfor lørdag 12. desember i Stjørdalshallen. Mer info om dette kommer senere.

Barnekretsturnstevne
Årets største turnopplevelse blir arrangert i Namsos i april. I dette stevnet er det sosiale i sentrum, og ungene trives kjempegodt sammen. Sist vår stilte vi med 130 turnere, og neste gang blir vi enda flere!

Mer informasjon om dette og mye mer blir gitt på foreldremøtene.

Lykke til med turnsesongen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.