Årets første Stjørdalskarusell på tirsdag

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 8. Mai 2022

Tirsdag er det klart for årets første Stjørdalskarusell. Løpet går på Frigården, og det er start mellom 18 og 19. Vi har følgende løyper:

• Nybegynner 1,9 km
  • C-nivå 1,9 km
  • B/A-nivå 3,1 km
  • A-nivå 5,0 km

Start og mål er ved gapahuken ved Langtjønna. Merket fra fv. 705 ved avkjøringa til Frigården. Velkommen!

Treningsløp 3.mai - Løyper fra Vårløpet

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 2. Mai 2022

Tirsdag 3.mai er det klart for nytt treningsløp. Denne gangen bruker vi løypene fra Vårløpet, slik at de som ikke kunne delta på eget løp på søndag får prøve løypene.

Alle poster står ute og vi har kart i alle løyper, men vi legger opp til følgende valg av løyper:

• A 7,0 km
  • A 5,4 km
  • A 2,8 km
  • B 2,7 km
  • C 2,0 km
  • N 1,6 km

Arrangør er Ola Fossum, og start/mål skjer fra skibrua på Resve. Fri start mellom 18 og 19, og vi låner ut brikker til de som ikke har.

Velkommen!

Vårløpet 1.mai

Vårløpet ble arrangert i Remarka 1.mai. Totalt 181 løpere fullførte årets Vårløp, som var det første løpet på to år uten restriksjoner. Hans og Pål med sine medhjelpere hadde gjort en strålende jobb med både løyper og arena, og løpet ble gjennomført uten problemer. Noe snø var det igjen i terrenget, men sånn er det på vårløp.

SBO hadde 27 egne løpere på start, og spesielt gledelig er det å se at det gror godt i de yngste klassene. Her er resultatene fra SBO-løperne: