Da var sesongen i gang!

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 21. Apr 2021

Endelig er årets o-sesong i gang med lokale løp på hjemmebane. Tirsdag var det treningsløp i vakre Håmmårsbukta, et artig terreng å bruke nå på vårparten. I år blir det også sesongavslutning med grilling samme sted i juni. 

I går var det Terje som hadde laget artige sprintrunder i de historiske omgivelsene i Håmmårsbukta. Totalt 63 runder ble løpt av 36 løpere. En god start! Resultater finner dere på oversikten over interne løp her på hjemmesiden. 

Kartene er lagt ut i Eventor, slik at folk kan ta seg en tur på egenhånd. Løypene ligger også i Usynlig-o, mens skjermene tas ned torsdag. Vær obs på piggtråd ved poster lengst øst i A-løypa. Minner også om at det ikke skal løpes over dyrket mark, som er markert på kartet. Gult med svarte prikker på utsnittet under er forbudt å løpe på. 


0 Kommentar

Treningsløpene starter til uka!

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 15. Apr 2021

Til uka starter treningsløpene på Stjørdal! Håper å se mange av dere der! Det første løpet arrangeres av Terje, og dette går i Håmmårsbukta tirsdag 20.april. Start mellom 18 og 19. 


Treningsløpene og Stjørdalskarusellene framover planlegges som vanlig da dette defineres som trening. I april vil vi imidlertid lage Usynlig-o for de tre første treningsløpene/stjørdalskarusellene. Poster vil også bli hengende ute onsdag og torsdag for de tre første løpene. Kart blir tilgjengelig her og på Facebook-siden vår. Treningsløpene vil ikke bli åpne for løpere som ikke er medlem i Stjørdals-Blink. 

Terminlista for sesongen finner dere her.

Vi planlegger Vårløpet 9.mai etter gjeldende retningslinjer. Dette betyr at løpet kun vil bli for løpere under 20 år og med en øvre deltagerbegrensning på 200 stk. 


0 Kommentar

Utviklingstrening for voksne – et tilbud til voksne som ønsker å flytte egne grenser

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 12. Apr 2021

I år, som tidligere år, er det et godt treningstilbud for barn og ungdom i Stjørdalsblink Orientering.   Nytt av året er at vi ønsker å gi et tilbud til dere voksne som ønsker å møte nye utfordringer med kart og kompass, enten dere er nybegynnere eller litt mer erfarne, og det er jeg som har fått hovedansvaret for dette.

Jeg vet at mange av dere har stramme timeplaner, og at flere må prioritere oppfølging av egne (og andres) barn på både treninger og løp, og at det derfor vil være vanskelig å samle flere til felles treninger. For å gi flest mulig av dere muligheten til å delta, og for å best mulig tilpasse treningen etter behov og ferdighet, ønsker jeg å kunne gjennomføre én til én økter med dere. Da har vi mulighet til å tilpasse både sted, tid og innhold. Antallet økter i løpet av sesongen avhenger litt av hvor mange som er interessert, men jeg håper å kunne gjennomføre 2-3 økter med hver. Tanken er at vi gjennomfører ei løype sammen, der målet er at du skal mestre det vi skal øve på.  Det er ingen krav til fysisk form; det er du som bestemmer hastigheten.  

Send meg en melding på messenger eller en mail på vassende@gmail.com hvis du synes dette høres interessant ut, så snører vi på oss skoene så snart det er snøfritt.

 

Solveig Vassenden


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline