Markus tok Guldhjelmen.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 12. Apr 2015

Markus fikk Guldhjelmen etter seier i lørdagens Jan Erik Hedströms Trofé i Duved.

På toppen av pallen i Guldhjelmen 2015. Vi gratulerer!

Guldhjelmen 2015, ble arrangert 10.-12. april i Mullfjällsbacken i Duved.

Arrangementet består normalt av to utforrenn, J.E. Hedströms Trofé og B.E. Nyhléns Trofè. Hvor beste sammenlagt resultat gir seier i kampen om Guldhjelmen. Årets Guldhjelm-arrangement ble noe amputert da søndagens konkuranse måtte avlyses. Været skapte store problemer for arrangøren. Regn gjennom nattten etterfulgt av tungt snøfall i morgenetimene søndag, gjorde Mullfjällsbacken uegnet for fartsrenn. Guldhjelmsvinnerne ble derfor kåret med bakgrunn i lørdagens resultatliste.

Stjørdals-Blink Alpint hadde løpere i alle årsklassene U12, U14 og U16. I klassen U12 var klubben representert med Johan Strid og Stian Kjeldstad Hansen. Johan fortsatte den fine kjøringen som han har vist tidligere denne sesongen, det resulterte i en flott tiende plass i lørdagens renn. Stian leverte kjøring i rennet som etter trener Odds mening viste flott stigning i fartsformen fra fredagens obligatoriske treningskjøring. Stian plasserte seg som nummer 34 for resultatlisten.

I klassen U14 deltok Markus Kvello, Thomas Bakken og Erlend Persen fra Stjørdals-Blink. Alle leverte solid fartskjøring gjennom utfortraseén som blant annet inneholdt to hopp, bratte heng og sugende langsvinger. U14 gutten ble henholdsvis nummer 38, 21 og 11 på listen når status ble gjort opp etter endt renn. Sterke plasseringer i møte med mange av Sverige og Norges aller beste alpinister i U14 klassen.

I U16 klassen var Blink representert med en gutt og en jente, Markus Fossland og Ingrid Barane. Markus ble som allerede nevnt årets Guldhjelm vinner i klassen U16 gutter. Seierne kom med 0,34 sekunders margin ned til andreplassen som gikk til Johan Hagberg fra Avesta AK.

Ingrid Barane var eneste jente i Blink troppen. Hun endte på en 23. plass i lørdagens renn.

Resultatlistene finner du her: Resultat Guldhjälmen 2015