To usynlig-o-løyper på Hovatnet

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 9. Jan 2021

Det er laget to usynlig-o-løyper på Hovatnet, nabovannet til Bulandsvatnet. De er tilgjengelige i usynlig-o-appen, men du kan også laste ned kartene her:

På løype øst må man av med skøytene ned til Sagtjønna. På løype vest kan man beholde skøytene på hele løypa. 

Flotte forhold i dag lørdag, så får man se hvor mye snø som kommer i natt. 

Her kan du lese mer om Usynlig-o.

 
0 Kommentar

Skøyteorientering på Bulandsvatnet

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 8. Jan 2021

Det er flotte skøyteforhold i Trøndelag om dagen. I kombinasjon med corona-situasjonen som setter en stopper for all organisert aktivitet, har vi derfor laget tre orienteringsløyper som kan tas med skøyter på Bulandsvatnet i Skjelstadmarka. Det henger ikke skjermer på postene, men løypene ligger ute i Usynlig-o-appen slik at man kan bruke telefonen til å registrere at man er på rett plass. GPS-forholden er ikke kontrollert, så det tas forbehold om at dette fungerer på alle poster. 

Det er laget et kart basert på det autogenererte kartet fra mapant.no. Det er laget tre løyper, alle med samme utgangspunkt nær Bulandsvegen. Den lengste løypa går også over på Engelsvatnet, her egner det seg best med turskøyter da man må ta av seg skøytene for å gå mellom vannene. 

Her finner dere også kartene: Skøyteorientering på Bulandsvatnet

Alle som tar turen på skøyter må selv gjøre vurderinger ift. iskvaliteten og ferdsel er på eget ansvar. Vi har gått på Bulandsvatnet flere ganger i vinter, men isen kan endre seg. 

Noen tips: 

- Gå ikke alene
- Ha med ispigger, kasteline for kameratredning og sekk med tørre klær

God tur!0 Kommentar

Advents-Usynlig-o !

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 11. Des 2020

Kjell har laget løyper, og Espen og Mattis har hengt ut skjermer. På alle poster henger både skjerm og refleks, så det er mulig å ta postene med hodelykt. 

Løyper fra Kindseth:

Løype 1 - 1960 meter
Løype 2 - 1590 meter
Løype 3 - 2150 meter

Løyper fra Resve:

Løype 4 - 1980 meter
Løype 5 - 2520 meter
Løype 6 - 2030 meter

Oppfordrer alle til å registrere seg på Usynlig-o-appen, tilsvarende som vi gjorde i vår. I tillegg utfordres alle til å legge ut en bilde på den interne Facebooksiden vår med en liten julehilsen. 

Postene henger ute til uka før jul, alternativt tidligere om det er meldt snø. 

God tur!0 Kommentar

Sesongavslutning på Sorta Grendahus

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 1. Okt 2020

Sesongen ble ikke slik vi hadde sett for oss når den ble planlagt i vinter. Men forholdene tatt i betraktning, så har vi fått gjennomført sesongen på en bra måte. Mars og april ble vi kjent med Usynlig-o, og den første Stjørdalskarusellen ble arrangert 19.mai. Etter dette har vi fått gjennomført det vi hadde planlagt av interne løp, og vi fikk til slutt arrangert 9 løp i årets Stjørdalskarusell. Totalt var det 103 løpere som har løpt ett eller flere løp.

Onsdag var det premieutdeling for årets sesong, og alle nybegynnere som var til stede fikk premier for vel gjennomført sesong. De fikk diplomer og matbokser med SBO-klistremerke.

I konkurranseklassene fikk alle som har løpt flere enn 3 løp premie. Premien var gavekort hos Eidum Gårdbakeri og diplom til klassevinnerne. Eidum stilte også opp med kanelsnurrer til kaffen. De som ikke var til stede får gavekortet ved en senere anledning.

Nå gjenstår det Halloween-løp som er planlagt 31.oktober. Mer info om dette kommer! Vi planlegger også årsfest for de voksne, men her må vi sannsynligvis gjøre ting litt annerledes i år pga Corona. Vi kommer tilbake med mer info også her.

Her er sammenlagtresultatene fra årets Stjørdalskarusell.

Under ser du bilder av premievinnerne. Gratulerer med vel gjennomført sesong!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline