I.L. Stjørdals-Blink - Alpint

I.L. Stjørdals-Blink - Alpint

Markus i VM troppen

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 6. Feb 2019

Markus Nordgård Fossland er tatt ut til junior-VM i Val di Fassa 18.-27. februar.

Foto: Stig Stenberg

Vi gratulerer Markus med uttaket og ønsker lykke til i VM!Bilder fra årets skiskole.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 5. Feb 2019

Se bildene fra Blink Skiskole 2019.

Foto: Kristian Helgesen


Årets skiskole ble avsluttet sist lørdag. 18 unge alpinister hadde da vært gjennom tre kvelder og en lørdag med intensiv skitrening. Fokus på treningsøktene har vært grunnleggende skitekninkk, sving, stopp og trygghet i bakken. Vi takker deltakerne og ønsker de alle velkommen til alpingruppas skitreninger ordinære treninger: Skitrening hver tirsdag i Meråker og barmarkstrening hver torsdag på Stokkan Ungdomsskole, Stjørdal.


Bilder fra årets skiskole (alle foto, Kristian Helgesen):Endring i terminlisten

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 10. Jan 2019

Snømangel tvinger frem endring i terminlisten for Helenes Cup og Småalpinisten.


Vinteren har latt vente på seg i Trøndelag. Det har gitt problemer i forbindelse med å arrangere alpinrenn i januar. Freidig Alpins to arrangement; Helenes Cup og Småalpinisten er derfor flyttet.

Helenes Cup

  • Ny dato 26.-27. januar
  • Offisiell SG-trening 25. januar
  • Merk, det blir renn for U10, U9, U8 og yngre både lørdag og søndag

Småalpinisten

  • Ny dato 1. mars
  • Arrangementet flyttes til Oppdal


Rennpåmelding sesongen 2018-19

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 29. Des 2018

Klubbens rennpåmelding for inneværende sesong er nå tilgjengelig.

Som i tidligere sesonger betaler Stjørdals-Blink Alpint rennavgift for sine løpere. Forutsetningen er at man gjør påmelding innen frist via klubbens egen rennpåmelding. Rennpåmeldingen finner du i toppmenyen på disse nettsidene Påmelding/Påmelding rennSkitrening i Meråker.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 13. Des 2018

Snø i bakkene, Meråker Alpinsenter åpner, og vi starter med skitrening på tirsdager.

Skisesongen er i gang i vårt nærområde. Meråker Alpinsenter åpner førstkommende helg, og vi rekker en skitrening før jul, tirsdag 18. desember.

Treningsplan for skisesongen finner du her: Vinterplan Meråker 2019

Som i tidligere sesonger har vi satt opp en kjøreliste. Kjørelisten finner du nederst på regnearket vi bruker til påmelding til trening. Link til regnearket er tilgjengelig i toppmenyen på disse sidene: Påmelding/Påmelding trening og kjøring.

Viktig at alle holder seg oppdatert på hvilke dager de er satt opp på kjøring. Den enkelte sørger selv for stedfortreder om det ikke passer den aktuelle dagen! 

Sjåfør på BIL#1 og BIL#2 skal være "håndlanger" for treneren. Dette innebærer frakt av nødvendig utstyr som porter, bormaskiner, VHF-radioer, skliing av løyper med mere. Dette er nødvendig for å sikre best mulig utnyttelse av treningstiden i bakken. Trenerne gir instruks om hva som må gjøres. Håndlangerne må nødvendigvis ha med ski for å kunne være til hjelp, heiskort ligger i klubbhuset. Alpingruppa har totalt fire "åpne" sesongkort, to er tiltenkt trenerne og to er tiltenkt sjåførene på BIL#1 og 2. 

I regnearket for påmelding skriver man inn antall påmeldte løpere fra hver familie til selve treningen. Lenger ned på regnearket skriver man inn navnet på de som skal være passasjer i bilene. For å sikre at vi har nok biler til kjøring er det viktig at alle navn blir skrevet inn, barn, voksne og trenere!!! Begynn på toppen, dvs BIL#1, når denne er full fortsett med BIL#2 osv. Frist for påmelding til kjøring er kl 18:00 kvelden før trening. Sjåfører på biler som ikke har noen påmeldte trenger ikke møte til kjøring.

Se eksempelet nedenfor, her er 10 påmeldte løpere, totalt 11 påmeldt som passasjerer, BIL#4 har ingen påmeldt og sjåfør trenger derfor ikke møte.


Levert av IdrettenOnline