I.L. Stjørdals-Blink - Alpint

I.L. Stjørdals-Blink - Alpint

Oppdal Alpin inviterer til Midt-Norsk Fartsuke og Erik Håker Cup.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 23. Feb 2016

Midt-Norsk Fartsuke og Erik Håker Cup arrangeres i tidsrommet 2.-6. mars.


Oppdal Alpin inviterer løpere U12 og eldre til fartsfylte dager i Vangslia og Hovden.

Midt-Norsk Fartsuke med start onsdag 2. mars gir tre dager med fartstrening, Erik Håker Cup med start lørdag 5. mars gir to dager med fartsrenn.LøpereU10 og yngre har mulighet til å delta på SSL renn søndag 6. mars.

Påmelding kan gjøres via SBAs påmeldingsider. MERK, kort påmeldingsfrist, torsdag 25. februar: Påmelding renn

Se invitasjonen til Midt-Norsk Fartsuke og Erik Håker Cup her: Invitasjon MNFU og EHC
Fartssamling og renn i Meråker.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 13. Jan 2016

I helgen 12.-14. februar blir det super-G og storslalåm, trening og renn, i Meråkers nye renntrasé.Stjørdals-Blink og Freidig Alpin inviterer til alpinsamling og renn i dagene fredag 12. februar til søndag 14. februar.

Fredag 12. februar vil være viet fartstrening. Det planlegges to økter hvorav den siste økten vil være løypekjøring på tid. Løpere fra U12 og eldre kan delta.

Lørdag 13. februar er renndag med to super-G renn. De to rennene vil være: Åpent KM SG Nord-Trøndelag og Småalpinisten SG. Løpere fra U12 og eldre kan delta.

Søndag 14. februar står storslalåm på rennprogrammet. Det blir to renn også denne dagen: Åpent KM SSL Nord-Trøndelag og Småalpinisten SSL. Alle årsklasser, U8 og eldre, kan delta.

Trening og renn disse dagene vil foregå i Meråker Alpinsenters nye renntrasé som også vil være arena for årets Telenorleker.

Se invitasjon med program og påmeldingsinformasjon: Invitasjon alpin samlingshelg i Meråker
Midt-Norsk Fartsuke og Erik Håker Cup.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 16. Feb 2015

Fem dager med fartstrening og renn på Oppdal, et av vinterens absolutte høydepunkt.
Oppdal Alpin inviterer til den meget populære fartssamlingen Midt-Norsk Fartsuke. Samlingen går over tre dager, 25.-27. februar, direkte etterfulgt av to dager med fartsrenn, 28. februar og 1. mars.

Midt-Norsk Fartsuke og Erik Håker Cup er et årlig arrangement åpent for løpere i aldersbestemte klasser. Her bygger ungdommen trygghet og fartserfaring gjennom fartstilvenning og trening i Oppdals fine alpinanlegg.

Arrangementet er populært, og det har i tidligere sesonger vært god deltakelse. Stjørdals-Blink Alpint har gjennom flere år vært representert med løpere i forskjellige årsklasser.

Se invitasjonen her: Midt-Norsk Fartsuke og Erik Håker Cup

Påmelding gjøres gjennom klubbens egne påmeldingssider, frist er 20. februar: Påmelding renn

Bilder fra Midt-Norsk Fartsuke i tidligere sesonger:
Småalpinisten og fartssamling i Vassfjellet.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 7. Feb 2015

Februarprogrammet er tettpakket for trønderalpinistene. Småalpinisten og SG-fartssamling går i Vassfjellet 14.-17. februar.Freidig Alpin og Sør-trøndelag Skikrets inviterer til renn og samling i Vassfjellet første del av vinterferien.

Rennet Småalpinisten, som går lørdag 14. februar, vil være sesongens første fartsrenn for U12 og eldre. U12 og eldre kjører SG og SL denne dagen, mens U10 og yngre kjører to omganger SSL. En dyktig arrangør borger for et et kompakt og vel gjennomført arrangement. Meld dere på!

Vinterferiedagene fortsetter med en tre dagers åpen fartssamling. Super-G trening i Vassfjellet fra søndag til tirsdag for U12 og eldre. En fin mulighet til virkelig å få "godfølelsen" på fartsskiene!

Invitasjon og program for Småalpinisten: Invitasjon Småalpinisten 2015
Invitasjon, program og påmeldingsinfo for fartssamlingen: Fartssamling Vassfjellet 2015
Samling og renn på Storlien og Meråker.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 6. Feb 2015

Stjørdals-Blink Alpint inviterer til åpen samling for løpere U12 og eldre i helgen 20.-22.februar.Sett av siste helg i vinterferien til skisamling og renn på Storlien og i Meråker. Stjørdals-Blink Alpint arrangere da åpen samling for løpere U12 og eldre. Samlingen går parallelt med Nord-Trøndelag Skikrets rekruttsamling.

På programmet for samlingen første dag står to treningsøkter samt felles middag etter endt trening. Dag to fortsetter med trening og renn. Dag en og to, fredag og lørdag, vil foregå på Storlien. Samlingens siste dag, søndag, er viet storslalåmrenn i Meråker.

Se invitasjonen her: Åpen samling Storlien/Meråker
Påmelding til samling: Påmelding samling
Påmelding til rennene KM SL og Stjørdalsmesterskapet SSL: Min idrett
For SBA løpere, påmelding til rennene KM SL og Stjørdalsmesterskapet: Påmelding renn

Som det fremgår av invitasjonen vil det være rabaterte priser på overnatting på LeSki Logde Storlien og Teveltunet Fjellstuer. Veien dit finner du her:
LeSki Logde
Teveltunet Fjellstuer
Levert av IdrettenOnline