I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn

I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn

Klubbrenn 5.mars

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 5. Mar 2019

35 spreke utøvere stilte til start på Selbuskogen denne fine, men litt kalde kvelden. Årsklassene 0-10 år fikk velge løype, 700 m eller 1km. De hadde ikke bestemt seg på forhånd, så dette ble gjort av dem selv underveis i løpet, etter at fellesstarten hadde gått. For klassene fra 11 år og eldre, var det fellesstart med skibytte. De fikk dermed prøve seg på å skifte fra klassiske ski, til skøyteski midt i løpet.

Klubbrenn resultater 050319.pdfDalførekarusell Forra

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 5. Mar 2019

Se info fra Forra angående dalførekarusell onsdag 13.mars.

De siste dagers snøfall og imøtekommende tråkkemaskinførere fra Skj Mark gjør at vi kommer til å gjennomføre rennet på skihytta på Åstjønna.

Rennet er som avtalt i klassisk stil og med parstart. Fra første startende til alle er avgårde går det ca 40 min (selvsagt litt avhengig av antall)

Påmelding i forkant gjøres til mailadresse oddbjoro@gmail.com frem til kl 22.00 tirsdag 12/3. Etter dette gjøres påmelding på stadion. Vi henstiller til at flest mulig melder seg på via mail.
Det er parkeringsavgift på skihytta, som kan betales med både cash og Vipps.
Det vil selvsagt også være kiosk med vaffel, pølse ++

Avslutningsvis ønsker jeg og reklamere litt ekstra for Almlivola Rundt som gjennomføres søndag 10/3 med start og mål på skihytta Åstjønna. Nytt av året er ei kortere løype på 8 km som går i flatt/greit terreng - som også de minste greier. Værmeldinga på søndag sier pr nå full sol og minus tre grader. Dette kan fort bli ÅRETS SKITUR.Barne-OL

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 2. Mar 2019

Arrangeres søndag 3.mars på Selbuskogen.

Se i menyen Barne-OL for mer info
Levert av IdrettenOnline