Lyst til å prøve orientering?

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 23. Apr 2018

Orienterings-sesongen har så vidt begynt og vi har startet med treningene i O-gruppa i Stjørdals-Blink. Jeg henvender meg til dere som har vært innom o-sporten tidligere og lurer på om det er interesse for å bli med på treninger og orienteringsaktivteter i sommer. 

Vi har treninger onsdager klokka 18-19 før sommerferien, men endrer treningsdag til torsdag etter sommerferien. Det er oppmøte ved klubbhuset til Stjørdals-Blink onsdag 25.april. De kommende treningene har vi i Sandskogan / Monsberga, men vi vil flytte oss til Remarka etter hvert. 

Vi har tilpasset treningsopplegg, så vi gir veiledning ut fra hver enkelt barn/ ungdoms forutsetninger. Dette betyr at en 13-åring gjerne kan være nybegynner, men etter litt elementær opplæring vil bli sluset inn i sin aldersgruppe og trene sammen med jevnaldrende. 

Gi gjerne tilbakemelding hvis ditt barn ønsker å prøve seg på orientering (igjen). 

Vennlig hilsen

Monica Hægstad (Stjørdals-Blink orienteringsgruppe)



Ildsjelpris

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 23. Apr 2018

I år var det Ferry Smits som fikk årets ildsjelpris i Stjørdals-Blink skigruppe for sitt engasjement med elektronisk tidtaking de siste årene. Prisen ble som tidligere år gitt av Gjensidige Stjørdal, som er en av samarbeidspartnerne til skigruppa.

Ferry har lagt ned utallige timer med egeninnsats for å få systemet til å fungere optimalt på skirennene som har vært arrangert. Skigruppa er enormt takknemlig for den jobben som er gjort. Samtidig håper vi at han har lyst til å stille seg til disposisjon i framtiden også.



Klubbmesterskap 2018

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 7. Apr 2018

En fin dag på Selbuskogen er over, og klubbmesterskapet 2018 er historie. Stikkord for dagen er sol, snø, skiglede, spennende oppgjør, erteposekasting, slalomkjøring, blide unger og voksne, grilling, hederspris og premieutdeling.

Etter at ungene hadde gjort deg ferdig med sine fellesstartheat, var det duket for mix-stafett for de voksne, og iveren etter å vinne var stor også her. 

Før premieutdelingen startet, ble årets hederspris utdelt. I år gikk prisen til Ferry Smith, for å ha lagt ned en enorm dugnadsjobb med tidtakersystemet EMIT. Skigruppa takker Ferry for den store innsatsen, og håper at han har lyst og mulighet til å bidra litt på den fronten også neste år. 

Flere bilder fra den fine dagen, finnes i menyen bilder.



Jenter på Neastafetten

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 5. Apr 2018

Torsdag kveld ble Neastafetten arrangert på Selbuskogen. Selv om sesongen er på hell, deltok mange lag i denne tomanns-stafetten. Stjørdals-Blink stilte med tre jentelag, og de gjorde sine saker veldig bra i snøværet.



Premieutdeling Dalførekarusell og Stjørdalsmesterskap

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 5. Apr 2018

Vi ønsker velkommen til årets premieutdeling for dalførekarusellen og Stjørdalsmesterskapet.

Se vedlegg under for informasjon om kvelden

Premieutdeling 2018.pdf



Klubbmesterskap

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Langrenn den 4. Apr 2018

Lørdag 7.april arrangerer vi klubbmesterskap på Selbuskogen skisenter. I tillegg til selve arrangementet, blir det en sosial avslutning på sesongen, og premieutdeling både for klubbrenn og klubbmesterskap.

Div info

Start: kl. 12.00 (fellesstart klasse/puljevis)

Stilart: fristil

Løype: kort løype med diverse kuler, svinger, hopp og erteposekasting m/strafferunder

Senior: Det blir satt opp stafettlag for de voksne 

Husk påmelding til stjordalsblinkski@outlook.com innen torsdag kl. 22.00